MASTERMIND SKYPE DELAVNICE

Skype

Štirje motivatorji, LIFE COACHI, vas bomo popeljali skozi 10 tedenske Mastermind delavnice, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Spoznali boste delovanje NARAVNIH ZAKONITOSTI, ZAKONA PRIVLAČNOSTI in UNIVERZALNE ZAKONE USPEHA. Skupaj bomo sprehodili mentalno pot, ki je potrebna za vsak uspeh v življenju. Skozi odkrivanje zakonitosti delovanja človeškega uma, se boste naučili, vso to novo znanje uporabljati tudi v praksi. Razdalja nam zdaj ne predstavlja ovire, saj bomo preko SKYPa lahko sodelovali kar od svojega doma.

KAJ PREDSTAVLJA MASTERMIND SKUPINA?
“Master Mind skupina” je skupina ljudi, ki skupaj deluje/premišljuje/razvija določeno temo. Mastermind skupine so vedno bolj priljubljeno okolje za učenje ter osebni razvoj. Koncept je prvič vpeljal Napoleon Hill okrog leta 1990. Mastermind skupini bi lahko po slovensko rekli skupina »nad-um« ali »vele-um«.

Gre za sodelovanje znotraj skupine v kateri gradimo sinergijo energije, se povezujemo z zavezo, zaupamo pričakovanja. Skupaj bomo aktivno sodlovali, se povezovali z vprašanji, zanimanji ter mnenji in razmisleki o v naprej določeni temi. Vsak posameznik lahko prispeva s svojimi znanji ter izkušnjami.

Lepota Mastermind skupine je, da se člani medsebojno vzpodbujajo pri doseganju zastavljenih ciljev, da izvajajo viharjenje idej, da podpirajo medsebojno iskrenost, spoštovanje in sočutje. Člani drug drugemu služijo kot katalizatorji rasti in hkrati podporniki.

Skupino sestavlja do 10 članov, po možnosti s čim bolj različnimi izkušnjami, spolu in starosti. Tako je perspektiva posameznega člana lahko zelo različna od drugih in tako bo skupen nabor čim večji.

friendship-team

KAKO POTEKA SREČANJE?
Skupina se najprej sestane na uvodnem srečanju preko Skype, kjer bomo Life Coachi uredili skupino, nato pa sledi 10 enournih tematskih srečanj, ki se praviloma izvajajo enkrat tedensko.

Rdeča nit je izbrana literatura po knjigi z naslovom » ROJENI V OBILJU«, avtorja Bob Proctorja, ki nudi izhodišče za posamezne teme. 

KOMU JE NAMENJENA MASTERMIND SKUPINA?
Mastermind skupina je namenjena tistim, ki želite nekaj več v svojem življenju, VEČ OBILJA IN SREČE. 

KAKŠNE KORISTI PRIDOBITE Z MASTERMIND?
Si želite svoje življenje postaviti na višjo raven? Končno nekaj spremeniti oziroma uskladiti s smernicami, ki Vas zagotovo pripeljejo do uspeha?
Se sliši pravljično in nemogoče? Morda tako zveni a v resnici je mogoče vse.

S pomočjo Mastermind skupine boste:

  • Lažje stopili na pot uresničevanja samega sebe, svojih sanj
  • Lažje izstopili iz poznanega območja varnosti. To je cona udobja, ki vas hromi na tej poti
  • Razvijali nove veščine, ideje, zamisli
  • Izboljšali svojo samozavest
  • Bolje spoznali svoje samega sebe
  • Zapustili stare omejitve, prepričanja, ki vam ne služijo več
  • Odkrili, katere misli vas omejujejo in zadržujejo
  • Dobili orodja in vire, ki vam bodo pomagali pri uresničevanju vaših sanj

V skupini bomo ustvarili sinergijo, spoznali različna mnenja, se povezovali, ustvarili učečo se skupino in se pri tem zabavali.

VSAKA INVESTICIJA ZA OSEBNO IN DUHOVNO RAST POMENI INVESTICIJO V VAS.
KOLIKŠNA JE TA INVESTICIJA?

Za vseh 10 srečanj + knjiga Bob Proctorja »ROJENI V OBILJU«
(redna cena knjige je 25,90 eur) in je vključena v ceno!
S A M O 70,00 €
Prav tako pa smo se odločili, da v kolikor se prijavite do 31. avgusta bo cena zgolj 60,00 €.

Uvodno srečanje bo v mesecu septembru 2016, datum začetka delavnic in ura je zgolj okvirna in se bomo prilagajali, saj bodo pri Mastermindih delovali 4 Life Coachi.

Na Mastermind delavnice se prijavite na E-mail: skyp.mastermind@gmail.com

Deli s prijatelji: