Moje knjige in meditacija

MEDITACIJA »TRENUTEK ZATE«

To je meditacija, ki sem ji dala ime »Trenutek zate«. Vzemite si čas, sprejmite naravno božanstvo v sebi in dovolite si preprosto biti. Naša podzavest je aktivna skozi ves dan, ko lahko zavestno vplivamo, ponoči pa ne izbiramo zavestno in podzavestno ter tako s svojo zadnjo mislijo kreiramo tok misli skozi vso noč. Kot pravi dr. Wayne W. Dyer, je ravno zadnjih 5 minut pred spanjem najpomembnejših za to, da programiramo svojo podzavest – tja, kamor želimo, usmerimo svojo energijo in zaživimo svoje sanje.

  • Naše življenje je kot šola, šola izkustvenega učenja, kjer neprestano spoznavamo lekcije in se učimo. Bistvo meditacije je predvsem pristen stik s seboj in ozaveščanje.

Veliko smo se že naučili in bili s svojimi majhnimi koraki deležni čudežev, vsak na svoj način, vsak na svoji poti. Namen meditacije je utišanje uma in povezovanje z virom kreativnosti, ki je v vsakem od nas, ter spoznavanje in prepoznavanje namenskosti vsega. To je povsem drugačen način razumevanja. Razumevanje drugačnih dimenzij. Razumevanje sebe kot glavnega soustvarjalca svoje pravljice in sprejemanja sebe kot ljubečega opazovalca. Sedaj, v tem trenutku določimo in izberemo potovanje do točke, ko se bomo zbudili in bili polni energije. Tudi to je nekaj, kar nam pripada, da vsak dan začnemo polni entuziazma do novega dne. Svoj izvod meditacije, katere namen je ozavestiti sebe in programirati svojo podzavest, lahko naročite tukaj. Cena: 6 €

NOVO

meditacija

ODLOČITEV ZA SPREMEMBO

Na poti do vaše sreče

To je preprost priročnik, ki vam lahko prikaže način, kako si sami nemalokdaj in po nepotrebnem zapletamo dnevne situacije ter ustvarjamo drame. Knjiga predvsem usmerja v zavedanje lastnega prispevka v vsem, kar zaznavamo. »Deževen dan je lahko prijeten ali pa tudi ne.« Vse je odvisno od zaznave. Z zavedanjem pa si lahko vsak nadene rožnata očala za prijaznejši pogled.

Cena: 6 €

KORAKI VZPONA

V svojem življenju sem bila deležna izkušnje, ob kateri sem v neki točki izgubila zaupanje. Verjamem, da se je to kdaj dogodilo tudi vam. Drugi so dejali, da ne bom zmogla, jaz pa sem se odločila, da bom sama določala svojo resnico. To je izkušnja, ki jo opisujem v začetnem delu knjige. Nato pa sledita odločitev in preobrat. Spoznali boste, kako lahko izboljšate kakovost svojega življenja s preprostimi spremembami. Če boste sledili smernicam, ki sem jih sama spoznala skozi izkustveno učenje, lahko vse, kar je bil večni ČE (če bi potoval, če bi pisal …), spremenite v KO (ko bom potoval, ko bom pisal …). Na tak način je meni in mnogim drugim že uspelo. V knjigi lahko vsak zase najde napotke, ki jih bo zlahka uporabil v svojem vsakdanu. Saj veste, niso pomembni le veliki življenjski dogodki – da bi lahko bili srečni, je zelo pomembno, kako živimo svoj vsakdan.

Cena: 10 €

MOČ MISLI

V resnici lahko uresničiš vse kar želiš

V knjigi vam predajam načrt, kako lahko z zavestnim osredotočanjem sprožimo postopek za dejansko manifestacijo vsega, kar si zadamo. V sebi nosimo najmočnejše orodje. Spoznali boste zakonitosti delovanja človeškega uma in dobili jasno strategijo, kako lahko uresničite svoje cilje. Naše želje niso le sanje, temveč lahko vse to, kar želimo, prenesemo v fizično obliko. V življenju lahko pride do trenutkov, dogodkov ali spleta okoliščin, ko se posameznik ne opira več na svoje želje in postavljene cilje, temveč želi v hitrem tempu ugoditi potrebam, povezanim zgolj z zunanjimi smernicami. Vsak je lahko izkusil nekaj, zaradi česar je prenehal slediti sebi, misleč, da bo na ta način lahko živel mirno in srečno. A tudi če sebe postaviš na »stranski tir«, dolgoročno ugotoviš, da to ni rešitev. To je knjiga, ki bo za vsakega pravi izziv. To je knjiga, ki vam bo pokazala nov pogled v svetu, kjer je vse mogoče. Knjiga, ki vam bo vlila vero in poudarila pomembnost razuma ob soočanju z dogodki, ki ste jih deležni v svojem življenju. Mislim na vse tisto, kar vam predstavlja oviro. To je knjiga, ki bo zrušila mogočno pregrado med vami in tem, kar si želite. Pregrada ni nikoli previsoka in izzivi do uresničitve nikoli pretežki!

Cena: 16 €

Deli s prijatelji: