Predstavitev Delta Life Coachev

dogodek

V soboto, 11.06.2016 ob 16. uri, se bomo v Čarnici, butiku čarobnih daril in dogodkov v Slovenj Gradcu, predstavili trije Delta Life Coachi:

Jana Špeh: Motivatorka, Avtorica, Delta Life Coach z uporabo Teorije izbire
Stanislav Skubic: Motivator, Delta Life Coach
Sandra Antanasović: Motivatorka, Delta Life Coach

Ljudje dosegamo rezultate na vseh življenjskih področjih, zato si bomo pogledali, čemu dosegamo take rezultate, kakršne dosegamo. Kakšno vlogo ima pri tem miselna naravnanost, življenjska paradigma, iz katere izhajamo, in konec koncev okvirji, v katerih smo nevede obstali. Ugotovimo lahko, da naši rezultati niso odraz našega potenciala, temveč le tega kar mislimo, da lahko dosežemo in da smo v končni fazi ravno to, kar mislimo.

Pogovorili se bomo o naši vlogi pri zavestnem postavljanju ter doseganju svojih ciljev. Čemu so cilji sploh potrebni, ter kako lahko z zakonitostmi delovanja človeškega uma spremenimo svojo naravnanost ter uvedemo nove navade v svojih življenjih. Navade, s katerimi lahko spremenimo svoj način delovanja, ter navade, s katerimi lahko preusmerimo svojo naravnanost.

Pomembno je spoznati pomembnost odnosa, ki ga imamo do sebe ter do sveta v katerem živimo, da bi lahko bolje razumeli lastni prispevek pri vsem tem, kar je naša zaznava.

  • Kaj je samopodoba?
  • Kakšno vlogo ima samopodoba pri vsem tem kar živimo?
  • Kako lahko izboljšamo svojo samopodobo?

Pogovarjali se bomo o tem, kakšno vlogo imamo Life Coachi pri celotnem procesu do osebne preobrazbe. Spoznali boste nov način, kako lahko z zavestnim delovanjem ob mentoriranju ter sodelovanju z osebnim trenerjem dosežete vse to, kar si v življenju zastavite kot cilj. Predstavili vam bomo strategije, s katerimi se bo vsak pri sebi lahko zavedal, da s prevzemanjem odgovornosti nad svojimi izbirami, vse tisto, kar ste menili, da je nemogoče, postane mogoče! Z osredotočanjem na želeno potrebujete le vero vase in v svoj cilj ter vztrajnost.

Oseba, ki živi izven svojega kroga odgovornosti, igra le igro obtoževanja in sprejemanja zunanjih okoliščin kot oviro na poti. S samozavedanjem, da je temu res tako, lahko vsak postane aktiven soustvarjalec pri izboljšanju kakovosti svojega življenja.

 
Deli s prijatelji: